O nama

Dobrodošli u specijalističku stomatološku ordinaciju Apolonia+ Rašović

Apolonia+ Rašović  je poznata po svojoj posvećenosti kvalitetu i upotrebi najnovijih tehnologija u stomatologiji. Odlučujemo se za inovativan pristup u svakom aspektu našeg rada, posebno u oblastima implantologije i maksilofacijalne hirurgije. Usluge digitalnog snimanja zuba (2D i 3D) su kod nas takodje dostupne i mogu se raditi u svakoj fazi tretmana, a omogućavaju nam da pružimo preciznu dijagnostiku, planiranje i liječenje. To rezultira izuzetno uspešnim i zadovoljavajućim iskustvom za naše pacijente.

Svojom stručnošću i iskustvom, naš tim stomatologa je predvodnik u stomatologiji u našem regionu. Naši specijalisti redovno se usavršavaju kako bi bili u toku sa najnovijim trendovima i tehnikama u stomatologiji. Kombinacija znanja, vještina i primene najnovijih tehnologija omogućava nam da pružimo vrhunsku uslugu i postignemo najbolje rezultate za naše pacijente.

 

Ono što nas izdvaja od drugih ordinacija je naša posvećenost kvalitetu odnosa sa pacijentima. Smatramo da je izgradnja povjerenja i kredibilnosti ključna za uspješnu saradnju. U ordinaciji Apolonia+ Rašović njegujemo individualan pristup pacijentu. Naši stomatolozi su tu da saslušaju vaše brige i pruže vam sve potrebne informacije kako biste donijeli informisane odluke o svom oralnom zdravlju.

Vjerujemo da je stomatološka njega nešto što treba da bude dostupno svima. Zbog toga se trudimo da naše usluge budu pristupačne i prilagođene različitim potrebama naših pacijenata. Kako bismo uskladili želje i mogućnosti naših pacijenata, nudimo različite finansijske planove. Uzimajući u obzir individualne okolnosti, želje i ciljeve svakog pacijenta, kreiramo personalizovan pristup liječenju.

Tokom više od 30 godina postojanja, stomatološka ordinacija Apolonia+ Rašović je pružila usluge stomatološke njege i liječenja više od 30.000 pacijenata, stekavši tako bogato iskustvo i povjerenje zajednice.

Pridružite se velikom broju naših zadovoljnih pacijenata i dozvolite nam da brinemo o vašem oralnom zdravlju na najbolji mogući način. Kontaktirajte nas danas i zakažite svoj termin u našoj ordinaciji.

Prikaži više Prikaži manje

Apolonia+ Rašović je specijalistička stomatološka ordinacija prepoznatljiva po svojoj posvećenosti kvalitetu i upotrebi najnovijih tehnologija u stomatologiji. Odlučujemo se za inovativan pristup u svakom aspektu našeg rada, a posebno u oblastima implantologije i maksilofacijalne hirurgije. Usluge digitalnog snimanja zuba (2D i 3D) su kod nas takodje dostupne i mogu se raditi u svakoj fazi tretmana, a omogućavaju nam da pružimo preciznu dijagnostiku, planiranje i liječenje. To rezultira uspješnim i zadovoljavajućim iskustvom za naše pacijente.

Na čelu sa dr Brankom Rašovićem, naš tim stručnjaka redovno se usavršava kako bi bili u toku sa najnovijim trendovima i tehnikama u stomatologiji. Kombinacija znanja, vještina i primjene najnovijih tehnologija omogućava nam da pružimo vrhunsku uslugu i postignemo najbolje rezultate za naše pacijente

IMG_9642

Šta drugi kažu o nama?

Šta drugi kažu o nama?

U Apoloniji brinu o zdravlju mojih zuba od svog osnivanja. Nije mi se omakla riječ – briga. Ona podrazumijeva liječenje, preventivu, savjete, planiranje narednih mjera. Odlazak kod zubara je obično skopčan sa zebnjim i nelagodom. Taj osjećaj sam izgubio. U ordinaciju Apolonia, poslije iskustva svih ovih godina, odlazim s punom vjerom da će oni i kad su i najdelikatnije intervencije u pitanju učiniti najbolje što znaju i mogu. Siguran u njihovu kompetentost, posvećenost i ljubaznost. Onako, kako se odlazi prijateljima.

Esad Kočan

Sam podatak da sam vise decenija pacijent dr. Rašovića, tj. ordinacije Apolonija, govori da sam zadovoljna uslugama koje tamo dobijam. Usluge su bile raznovrsne, od uobičajenih do ugradnje implantata, pa čak i operacija. Osim strucnosti, želim da naglasim da me impresionira ljubaznost i strpljenje koje kompletno osoblje ispoljava prema pacijentima, što mislim da je jako važno.

Mila Kažić

Ja, moja uža i šira porodica već decenijama koristimo usluge stomatološke ordinacije „Apolonia – Rašović“ u Podgorici. Doktor Branko Rašović i ljubazno osoblje u „Apolonii“ primjer su predanog i strpljivog odnosa prema pacijentima. Moja dosadašnja iskustva potvrđuju profesionalan i posvećen trud stomatologa i sestara u ovoj kredibilnoj ordinaciji dugog i uspješnog trajanja. U to sam se uvjerila i nakon nedavnih složenih višemjesečnih hirurških zahvata kojom prilikom sam, kao dugogodišnji dijabetičar, bez ikakvih komplikacija ugradila jedanaest implantata uz prateću odličnu protetiku.

Branka Bojović

Odlučio sam se za ugradnju implanata i sve je prošlo izvanredno, od prvog kontakta sa osobljem do samog zahvata. Cjelokupan tim je izuzetno ljubazan i profesionalan. Objasnili su mi svaki korak procedure i odgovorili na sva moja pitanja. Sam zahvat je bio brz i bezbolan, a rezultati su izvan mojih očekivanja. Toplo preporučujem ordinaciju Apolonia+ Rašović svima koji razmišljaju o ugradnji implanata!

Marko Jovićević

Kontaktirajte nas

Lokacija:

Miljana Vukova 19

Broj telefona:

067 091 110

E-mail:

info@apoloniarasovic.com

Scroll to Top